fonsteriumea.se © 2010 

 

Dörrar för våtutrymmen

 

Skaalas dörrar för våtutrymmen har planerats för att tåla fukt. Även i ett badrum med god luftkonditionering samlas fukten på dörrens yta och om dörren inte är gjord för att tåla fukt, kan en vacker dörr bli kortlivad. En dörr för våtutrymmen är ett förnuftigt val i badrum och wc-utrymmen. Vi har testat våra dörrars fuktbeständighet och strukturens hållbarhet. Dörrskivans yta har ett grunt mönster av träådrorna. Det finns två olika dörrmodeller: slät och med tre speglar. Vi rekommenderar inte att man använder andra dörrar i våtutrymmen än de som designats enbart för denna användning.

                 

Enkel dörr för våtrum   Paneldörr för våtrum  Glasdörr för våtrum   Bastudörr i bronsfärg  Bastudörr i frostat glas  Randig bastudörr     Rökgrå bastudörr med

                                                                                                                                                                                i frostat glas             horisontellthandtag

                                                                                                                                                                                                                                                                           

Skaalas glasdörrar skapar rymd i bastun, finns i frostat eller som standard glass vilka kan vara klara grå eller bronsfärgade. Samtliga dörrar har tätningar som förhindrar att värmen sipprar ut från bastun och garanterar att dörren stängs mjukt. Till glasdörrar som monteras i andra utrymmen än bastuutrymmen finns trycken och beslag för innerdörrar.

 

Länk till olika typer av glas            Länk till olika typer av handtag